Privatlivspolitik

Oppdatert 02.05.22

Bureaufinder.dk er en hjemmeside som lader dig komme i kontakt med danske bureauer indenfor forskellige brancher.

Når der indsendes forespørgsler gennem skemaer på hjemmesiden, vil vi få adgang til information om vores brugere. Dette er dine personoplysninger.

Det er vigtigt for os, at dine personoplysninger behandles på en sikker og hensigtsmæssig måde.

Videre kan du læse om, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet.

Hvem er ansvarlig for håndteringen af dine personoplysninger?

Det er Flow Digital AS, som driver Bureaufinder.dk, og er ansvarlige for håndteringen af de personoplysninger som indsamles fra brugerne af vores tjenester.

  • Flow Digital AS (organisationsnummer (norsk CVR. nr.): 928 599 450)
  • Bogstadveien 27b, 0355 Oslo
  • E-post: admin@flowdigital.no

Flow Digital AS er leverandør af hjemmesiden, og siden er registreret hos Domeneshop AS.

Når du godkender, at vi videreformidler personoplysningerne til andre, vil de være ansvarlige for deres behandling af informationen.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Sådanne oplysninger kan eksempelvis være navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Hvilke personoplysninger bliver behandlet af Bureaufinder.dk?

Vi behandler kun de personoplysninger, som vi har brug for, for at vores tjenester kan fungere, som de skal. Informationen som behandles bruges kun for at give dig tilbud fra bureauer og tilhørende administrativt arbejde.

Formålet med håndteringen af dine personoplysninger er, at du kan få de bedste tilbud fra vores leverandører.

Når du bruger tjenesterne på Bureaufinder.dk, giver du samtykke til at bureauerne kan kontakte dig med relevant information om din henvendelse på telefon, SMS eller e-mail.

Grundlaget for behandlingen af personoplysningerne

Persondataforordningen artikel 6 nr. 1 er det retslige grundlag for Flow Digital AS’s behandling af personoplysninger.

Den behandling som udføres er nødvendig for, at Bureaufinder.dk kan levere tilbud, som er tilpasset den enkelte bruger. Behandlingen af personoplysningerne er også nødvendige for, at brugeren kan få tilbuddet, og interesserne er derfor også legitime, jf. art. 6 nr. 1 bogstav f.

Hvilken slags personoplysninger behandles?

Flow Digital AS håndterer personoplysninger som navn og telefonnummer, adresse og e-mail. Herudover behandles den information som indskrives i fritekst-feltet, når du indsender en forespørgsel om tilbud på Bureaufinder.dk.

Bureaufinder.dk følger persondataloven, når vi behandler personoplysninger. 

Hvor længe gemmes informationen hos os?

Vi gemmer dine personoplysninger på sikre, kodeordsbeskyttede servere. Når du bruger hjemmesiden eller sender beskeder gennem kontaktskemaet, vil informationen slettes senest inden for 18 måneder.

Hvis du ønsker, at dine personoplysninger skal slettes tidligere, vil vi gerne bede om, at du sender en henvendelse på e-mail til admin@flowdigital.no.

Deling af dine personoplysninger

Når du indsender en forespørgsel om tilbud fra vores leverandører, vil din kontaktinformation videresendes til de aktuelle bureauer. Informationen inkluderer dit navn, eventuelt firmanavn, e-mail og andre oplysninger, som du opgiver i forespørgslen.

I de tilfælde hvor brugeren  beder om tilbud fra bureauer tilpasset sit behov, vil du efter forespørgslen modtage en e-mail med information om, hvilke leverandører som har fået adgang til din kontaktinformation. Udover dette deles dine personoplysninger ikke med andre.

Oplysningerne vil ikke overføres til lande udenfor EU/EØS-området. 

Det er vigtigt for os at sikre, at vores leverandører behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med reglerne, og vi har derfor forsikret os om, at de har en tilstrækkelig privatlivspolitik, så du kan få indblik i dine gemte oplysninger.

Links til tredjepart

Når du bruger Bureaufinder.dk, vil du i flere tilfælde linkes videre til andre hjemmesider. Informationen som registreres om dig, når du trykker på linket og andre oplysninger om dig, som den aktuelle hjemmeside indsamler, håndteres af en tredjepart.

Vi har ingen kontrol over, hvordan tredjeparterne håndterer din information, og hvilken slags privatlivspolitik de fører. Hvis du vil have mere information om, hvordan tredjeparterne håndterer dine oplysninger, anbefaler vi, at du læser deres privatlivsvilkår og brugsvilkår.

Cookies

Vores hjemmeside bruger informationskapsler (Cookies), og dette kan du læse mere om her.

Dine rettigheder

Der er strikse regler for, hvordan personoplysninger skal behandles, og du har mange rettigheder i forbindelse med vores håndtering af din information. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, beder vi dig sende en henvendelse til admin@flowdigital.no.

  • Ret til indsigt, rettelse og sletning af oplysninger: Som bruger har du ret til at få indsigt i personoplysningerne som Flow Digital AS har om dig. Hvis det er nødvendigt, har du også ret til at forkerte oplysninger rettes, og i nogle tilfælde også slettes før den automatiske dato for sletning.
  • Ret til begrænset behandling: I nogle tilfælde kan du kræve, at behandlingen af dine personoplysninger bliver begrænset. I disse tilfælde vil oplysningerne kunne gemmes men ikke bruges. Du kan blandt andet kræve en begrænset behandling af dine personoplysninger, hvis oplysningerne er fejlagtige, eller hvis du ønsker at oplysningerne ikke skal slettes i forbindelse med et retskrav.
  • Ret til indvendinger: I nogle tilfælde kan du komme med indvendinger mod behandlingen af dine personoplysninger eller protestere mod at oplysningerne bruges i markedsføring.
  • Ret til dataportabilitet: I nogle tilfælde kan du kræve at dine personoplysninger udleveres, så du kan bruge dem, som du vil på tværs af forskellige systemer og tjenester. Dette er f.eks. nyttigt, hvis du skal bytte leverandør og ønsker at tage tidligere oplysninger med dig videre.  

Det kan tage op til 20 dage at behandle forespørgslen. For at sikre din identitet, vil du blive bedt om at sende en kopi af dit pas for at legitimere dig.

Hvis du vil klage over Flow Digital AS’s behandling af dine personoplysninger, kan du sende en klage til Datatilsynet.

Spørgsmål, klage eller andre henvendelser

Det er vigtigt for os, at dine personoplysninger håndteres på en ansvarlig og sikker måde.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler dine oplysninger, beder vi dig sende en henvendelse til admin@Byråguiden.no.

Hvis du er utilfreds med måden, hvorpå vi håndterer dine personoplysninger eller har input til, hvordan vi kan gøre dette på en bedre måde, må du gerne kontakte os på den samme e-mailadresse.